7 vjet nga tragjedia e Restelicës
08:02 | 12 Shkurt 2019

Nga kjo fatkeqësi natyrore u shkatërruan dhjetëra shtëpi, ndërsa fatkeqësisë i mbijetoi vetëm 7-vjeçarja, Amsera Reka, e cila tani jeton në Itali tek disa të afërm të saj.

Aksioni i shpëtimit ishte organizuar nga Forca e Sigurisë së Kosovës, por arritja deri të vendi i tragjedisë ishte i vështirë, për shkak kushteve të vështira atmosferike dhe borës së madhe.

 

Alesia Bami