7 arsye përse duhet të blini iPhone 7 në vend të iPhone 8 dhe iPhone X (Foto)
14:50 | 10 Tetor 2017

Ka me qindra modele të telefonave mobil që mund të gjeni në treg këtë vit. Por nëse dëshironi të blini i një iPhone, mos vraponi pas modele të fundit dhe shumë të shtrenjta, me më pak para ju mund të keni pothuajse të njëjtën pajisje.

iPhone 7 është një ndër pajisjet më të mira nga Apple dhe si e tillë mbetet edhe në krahasim me dy modelet e fundit nga kjo markë, transmeton Express. Në vend që të shpenzoni shumë para në modelet e reja, konsiderojini arsyet në vazhdim për të blerë një iPhone 7 në vend të tyre.

1. iPhone 7 është më i lirë dhe i përballueshëm se sa iPhone 8 dhe iPhone X.

2. iPhone 7 vjen me më shumë ngjyra se sa iPhone X.

3. iPhone 8 dhe iPhonë X vijnë me xham të pasmë që i bënë shumë të ndjeshëm dhe jo-rezistent nga ndonjë përplasje.

4. iPhone 8 dhe iPhone X kanë mundësinë e mbushjes (karikimit) ka tela, por kjo kërkon pajisje shtesë të cilat kushtojnë bukur shumë.

5. iPhone 7, iPhone 8 dhe iPhone X kanë kamera të pasme të ngjashme.

6. iPhone 7, iPhone 8 dhe iPhone X kanë kamera të përparme të ngjashme.

7. iPhone 7 ofron të njejtën përvojë në përdorimin e iOS.

Françeska Jaçe