40 vjetori i Matures – gjimnazi Sezai Surroi – Bujanoc

0

Me rastin e 40 vjetorit të përfundimit të maturës – Gjenerata e katërt (IV), viti shkollorë 1974/75 në Gjimnazin “Sezai Surroi” – Bujanoc organizohet takim i përbashkët. Ju njoftoj se takimi është paraparë të mbahet më 23. Korrik 2015.

image-1429259239937-V

Agjenda e Takimit – Fillimisht në ora 16:00h në oborrin e Shkollës Fillore “Muharrem Kadriu“ në Tërnoc do të takohemi ku do të bëhet fotografimi, pastaj do të mbahet “ora e kujdestarisë” në klasë, në objektin e Gjimnazit “Sezai Surroi” Bujanoc si dhe vizita e objektit dhe hapësirave shkollore. Nga ora 20:00h pas përfundimit të aktiviteteve të përmendura, takimi do të vazhdoj në një darkë të përbashkët në Hotel Rozafa – Bujanoc. Ju lutemi që të gjithë të interesuarit, ata që kanë propozime, ide apo vërejtje, si dhe për informata më të hollësishme lidhur me organizimin të lajmërohen në Facebook, në Tel ose në E-mail tek antarët e këshillit organizativ. Gjithashtu luteni që pjesëmarrjen tuaj për këtë takim ta konfirmoni brenda afatit një mujorë.

Këshilli organizativ:

1.Bajram Hasani – tel.+38163401717, E-Mail – hasanibajram@hotmail.com

 

 

 

 

 

 

 

IMG-1429217883-V

 

MATURA 41 matura 42 matura 43

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »