40 kosovare me emrin Saranda nisen për Sarandë

0

Ditë më parë i kemi parë se si 15 vajza me emrin Sarandë, kanë pirë kafe bashkë në Prishtinë.

Ndërsa sot, numri i Sarandave është shtuar dhe është bërë 40.

40 vajzat me emrin e njëjtë janë nisur sot për në qytetin e Sarandës në Shqipëri, ku pritet të mbahet një aktivitet për nderë të 10-vjetorit të Pavarësisë.

Ky është një kuriozitet i rrallë që është parë në Kosovë ku mblidhen të gjithë me të njëjtin emër.

 

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com