19- vjeçari vjedh portofolin në rrugë, kur e hap nisi ta urrejë veten, arsyeja...
14:18 | 02 Gusht 2017

Një 19- vjeçar ka habitur gjithë rajonin e policisë, kur u ka thënë se kishte ardhur për të dorëzuar portofolin që kishte vjedhur.

Djaloshi quhet Connor Dawes dhe ka kërkuar falje për atë që ka bërë. Ai nuk e ktheu portofolin sepse nuk kishte lekë por sepse i përkiste një personi autik. Conner e ka kuptuar këtë në momentin që ka hapur portofolin dhe ka lexuar dokumentet që ishin brenda. Djaloshi ka dalë para gjykatës për vjedhjen e portofolit dhe dënimi që ka marrë është disa javë punë tek qendra e shërbimeve sociale.
Rashel Kolaneci