15 fotografitë e çuditshme që nuk po “iu bie në fije” askush
08:30 | 25 Prill 2019

Falë kësaj nxitjeje teknologjike, është e lehtë për të kapur gjëra mahnitëse dhe të çuditshme dhe t’i ndani menjëherë ato me botën, transmeton lajmi.net.

Megjithatë, disa prej tyre mund të shkaktojnë konfuzione të mëdha, për shkak të iluzionit optik që servojnë në plan të parë.

Fotografitë e mëposhtme i përkasin llojit të fotografive që shkaktojnë iluzion optik, të cilat do iu hamendin edhe juve. /Lajmi.net/

Alesia Bami