11 vjeçari nga Konçuli në Akademin e FC Bayern München (Foto)
15:02 | 15 Prill 2018
11 vjeçarin nga Konçuli, Joel Adili luan për juniorët në Akademinë e FC Bayern München, Joel Adilin po e pret një karrierë e shkëlqyer në ekipin e FC Bayern München, pasi që akademia ka vërejtur se Joel Adili ka talent të lartë në futboll dhe pritet shumë nga ai. Joel Adili jeton në München të Gjermanis me familjen e tij, por si fëmijë i akademisë së FC Bayern München, ai ka vënë në dukje se ai ka talent në futboll dhe tani për katër vjet po e mban Joel Adilin në ekipin e juniorëve të FFC Bayern München, që të tregoj aftësitë e tij profesionale në akademi dhe FC Bayern München. Akademia merret me ngritjen e karrierës së talentëve të rinjë e ku edhe Joel Adili po e formon karrierën e tij në futboll andaj ne shpresojm që Joel Adili një ditë të jetë edhe si përfaqësues i Luginës në karrierën e tij në futbollin e FC Bayern München./BujanociNet/

Klaudia Kalia