10 shtetet më të lumtura në botë (Video)
09:58 | 22 Mars 2015

Danimarka është vendi më i lumtur në botë. Kështu të paktën thotë raporti  i Lumturisë që është bërë nga Kombet e Bashkuara. auto_dani1427052872 Vendet më të lumtura ku shumica prej tyre janë nga Skandinavia kanë korrupsionin më të vogël në botë, paga të larta, kushte të mira jetese dhe lirinë për të jetuar ashtu siç dëshirojnë ata./Zeri/ Më poshtë mund të shihni listën e 10 vendeve më të lumtura në botë:
  1. Danimarka –
  2. Norvegjia
  3. Zvicra
  4. Holanda
  5. Suedia
  6. Kanada
  7. Finlanda
  8. Austria
  9. Islanda
  10. Australi
https://www.youtube.com/watch?v=YfIjXU_N_-w
Aurela Hoxha