10 portat që të çojnë për në ferr
20:50 | 12 Nentor 2018

Portat në ferr janë normalisht në zonat e aktivitetit të çuditshëm vullkanik, ose kanë ndonjë lloj legjende të lidhur me to, transmeton lajmi.net.

Turistët kurioz shpesh frekuentojnë këto vende mitike – duke shpresuar se të gjitha tregimet në lidhje me nëntokën janë reale.

Një nga karakteristikat e këtyre vendeve janë kratret e mëdha misterioze, një tjetër është një dhomë mitike që thuhet se vret cilindo që i afrohet, dhe në një të tillë, që mund ta keni dëgjuar më parë, që dëgjohen britmat e të mallkuarve nga ferri./Lajmi.net/

Alesia Bami